جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 62036
    تاریخ انتشار: 11/تير/1396 - 15:08
    عبدالله شهبازی؛

    "ترامپ و کنترل انرژی جهان: آغاز محاصره ارزی قطر و سوداهای مافیایی در خلیج فارس"

    اگر ایران از ارعاب‌ها بترسد و تمکین کند، یعنی به توسعه‌طلبی سعودی در قطر چراغ سبز نشان دهد، قربانی بعدی خود ایران خواهد بود. پذیرش شعار عوامفریبانه برجام منطقه‌ای، یعنی عقب‌نشینی ایران در مقابل سوداهای این مافیای تبهکار، اولین نشانه ترس است.

    "ترامپ و کنترل انرژی جهان: آغاز محاصره ارزی قطر و سوداهای مافیایی در خلیج فارس"

    به گزارش پایگاه خبری حامیان ولایت؛ عبدالله شهبازی نویسنده و مورخ طی یادداشتی با عنوان "ترامپ و کنترل انرژی جهان: آغاز محاصره ارزی قطر و سوداهای مافیایی در خلیج فارس" نوشت:

    عنوان «ترامپ و کنترل انرژی جهان» را از گزارشی در دویچه وله اقتباس کردم و مابقی تیتر را از نظر یکی از دوستان که نوشتند: «وقتی کسی [ترامپ] سودای سروری انرژی جهان را دارد قطعاً باید کنترل مراکز تولید انرژی در دستش باشد، حالا یا با واسطه یا توسط سعودی.» اشاره این دوست به تحرکات سعودی و متحدانش علیه قطر است.

    به گزارش میدل ایست آی، وبسایت انگلیسی‌زبان نزدیک به قطر، از امروز (۳۰ ژوئن ۲۰۱۷/ ۹ تیر ۱۳۹۶) بانک‌های جهان، از جمله بانک‌های بریتانیا، از پذیرش «ریال قطر» بعنوان ارز قابل مبادله و معتبر سر باز زدند. این اقدام بیانگر نقشه‌ای هماهنگ است از سوی مافیای مالی- سیاسی جهانشمولی که ترامپ یکی از ابزارها و سعودی و متحدانش ابزار دیگر آن برای سلطه بر بزرگترین ذخیره انرژی جهان در خلیج فارس است.

    فشارها و تهدیدها و آزارهای جدید و اوج‌گیری فضای ارعاب علیه ایران در این چارچوب قابل تأویل است. اگر ایران از این ارعاب‌ها بترسد و تمکین کند، یعنی به توسعه‌طلبی سعودی در قطر چراغ سبز نشان دهد، قربانی بعدی خود ایران خواهد بود. پذیرش شعار عوامفریبانه «#برجام_منطقه‌ای»، یعنی عقب‌نشینی ایران در مقابل سوداهای این مافیای تبهکار، اولین نشانه ترس است.

    هیچ جنگی ایران را تهدید نمی‌کند تا زمانی که ایران، مانند امروز، مقتدر و بی‌تزلزل باشد. جنگ با ایران زمانی آغاز خواهد شد، و تمامیت ارضی ایران را در معرض تهدید بسیار جدی قرار خواهد داد، که این مافیای تبهکار بین‌المللی ضعف در دیپلماسی و نهادهای عالی تصمیم‌گیری یا بحران و تشتت سیاسی داخلی در ایران مشاهده کند. تحرکات اخیر برای ایجاد تنش در ایران با این هدف است. نیازی به تبارشناسی سیاسی- اطلاعاتی نیست؛ این روزها به سادگی می‌توان مراکز تنش‌زای داخلی را با تأمل در عملکردشان شناخت. «بازی» هیچگاه این‌گونه آشکار نبوده است.

    منبع : حامیان ولایت

    نظرات بینندگان
    نظرات شما